Interieurontwerp

Zoekt u de juiste partner voor het realiseren van een totaalconcept voor uw interieur, dan kunt u terecht bij onze ontwerpstudio. Of het nu om een privéhuis , kantoor , restaurant of hotel gaat, onze ontwerpers begeleiden u vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Voor u als klant is het een groot voordeel om bij Edha Interieur het interieurontwerp te laten maken; zowel de fase van interieurontwerp & materialisering als het uitzoeken van alle meubels, verlichting , stoffering en raambekleding vinden plaats in onze winkel . U heeft dus één vast contact , één leverancier en omdat u bij ons het totale pakket afneemt kunnen we u een goede prijs bieden.
Tevens ontzorgen wij u doordat wij budget, levertijden en deadlines bewaken .

Na het leveren van uw complete interieur kunt u ook bij ons terecht voor de styling van de ruimtes . Hierbij kunt u denken aan accessoires , kussens of  kunst. Ook hiervoor kunt u in onze winkels terecht .

Ook voor maatwerk en bouwbegeleiding kunt u bij ons terecht. Afhankelijk van de disciplines stellen wij een passend team van specialisten samen, bijvoorbeeld een constructeur, aannemer,  interieurbouwer, stucadoor, schilder, behanger, electriciën , vloerspecialist , maar ook een keuken-of badkamerspecialist.

Om een beter beeld te krijgen van wat wij doen en hoe wij werken, kunt u het best eens onze winkel en ontwerpstudio bezoeken. Onze showrooms zijn een afspiegeling van de smaak en stijl van onze interieurontwerpers .

Voor een kort of eenvoudig advies kunt u bij ons zonder afspraak terecht. Gaat het om een uitgebreider advies, dan maken wij graag een afspraak met u.

nieuws – updates