Skip to content

Welkom bij Edha interieur . Laat u inspireren door de nieuwste collecties, we helpen u graag verder. Volg ons ook op instagram @edhainterieur .

Menu

uw interieur heeft onze aandacht

Edha winkel 001

interieurontwerp

Elk interieur begint met een goed gesprek. Samen gaan we op zoek naar de wens achter de vraag. Dat vertalen we in een ontwerp op maat, voor uw huis of kantoor in Nederland en Buitenland. Onze adviezen worden beeldend gemaakt door middel van een schets of tekening en een passende combinatie van kleuren en materialen. Uiteraard aansluitend op uw persoonlijke wensen.

ontwerpstudio

maatwerk

Een interieur van Edha is per definitie maatwerk. Denk aan wand- garderobe- kasten of schuifdeuren uitgevoerd door onze interieurbouwers. Binnen de merken in onze collectie is vaak meer maatwerk mogelijk dan gedacht. Zo kunnen we aanpassingen verzorgen op bestaande ontwerpen. Indien nodig beschikken wij over een netwerk van uitstekende schilders, elektriciens en andere specialisten.

ontwerpstudio

textiel & behang

Raambekleding, meubelstoffering, behang en de vloer: ze zetten de toon en zijn de basis voor elk moodboard. We nemen het altijd mee in het interieurontwerp. Edha beschikt over een ruime collectie stoffen en behang, te vinden in onze stoffen- en stalenkamer. Het inmeten en monteren wordt verzorgd door onze eigen monteur. Onze raam- , meubel- en interieurstoffering vervaardigen we in eigen atelier of bij een van onze partners.

ontwerpstudio

voor professionals

Wij werken veel samen met (interieur) architecten, ontwerpers en stylisten. Zij zijn bij ons welkom voor advies of co-creatie voor hun projecten. We begeleiden het gehele proces , of leveren enkel de gewenste service. Wij ontvangen architecten met hun klanten graag op afspraak. Uiteraard zijn wij beschikbaar voor het geven van aanvullend advies of het presenteren van alle maatwerk opties.

daily inspiration

© Copyright – edha interieur