over ons

ANDERS DAN ANDEREN

Wat Edha Interieur anders maakt dan anderen in de interieurbranche is het unieke team van adviseurs en interieurontwerpers- en architecten. Ieder voegt iets eigens toe aan waar Edha voor staat :
kwaliteit , originaliteit , betrouwbaarheid en transparantie .

ONS TEAM

Ons team bestaat uit een mix van enthousiaste adviseurs, interieurontwerpers en -architecten. Mensen die dag – in – dag – uit bezig zijn met interieur. Uiteraard met ondersteunend personeel voor de planning, service en aftersales en niet te vergeten onze monteurs en bezorgers.De diversiteit in leeftijd en man-vrouw verhouding van ons team zorgt ervoor dat onze klanten altijd de goede “match” vinden qua adviseur.Wel zo fijn wanneer je jouw hele huis wilt laten verbouwen en inrichten !

Interieur en design is eigenaresse Saskia (midden op de foto in blauw) met de paplepel ingegoten. Haar ouders begonnen in 1971 de winkel aan de Willemsparkweg , en haar grootouders hadden al sinds de jaren ’50 interieurwinkel “Ed.H.Bakker” op de Maasstraat. Op 28 jarige leeftijd nam zij  het roer van haar ouders geheel zelfstandig over.In Juli 2013 werd een tweede filiaal toegevoegd,EDHA Luxury Editions, schuin aan de overkant op nummer 10. Vervolgens werd dit filiaal in de zomer van 2017 compleet verbouwd en opende Edha hier op 12 oktober 2017 de enige echte Baxter Amsterdam Flagshipstore .

Saskia houdt zich voornamelijk bezig met de dagelijkse coaching van haar medewerkers, zakelijke projecten, collecties, beursbezoeken en de inkoop.

Op de foto vlnr: Laurens,Raymond,Rachel,Paul,Saskia, Derkina ,Lizzy, Astrid en Martine.

 

Met een eigen EDHA vrachtwagen , onze eigen monteur -bezorger én interieurstoffeerder Marco kunnen wij u tot in de puntjes bedienen op het gebied van raambekleding, vloerbedekking , kleine leveringen en serviceklussen.

De grote leveringen worden door de firma Vlaming Verhuizingen uitgevoerd. Zij werken punctueel en beschikken over een meubellift , goede monteurs en vele  sterke mannen.Vlaming verhuizingen kan u ook van dienst zijn voor uw privé of zakelijke verhuizing of opslag. neem eens een kijkje op www.vlaming.com

 

 

nieuws – updates