wij werken enkel op afspraak. boek uw afspraak per e-mail of telefoon. geen afspraak? u kunt -als de drukte in de winkel het toelaat-een inspiratieronde doen zonder advies. wij plannen nadien graag een vervolgafspraak met u , waar wij verder in zullen gaan op uw vragen en wensen. dank voor uw begrip !

Menu

portfolio

Een stijlvol grachtenpand in Amsterdam. De bewoonster van het pand en interieurontwerper Lizzy vonden elkaar in hun liefde voor uitgesproken ontwerpen.

Een dijkhuis voor fijnproevers. De bewoners kwamen voor een kast op maat. Laurens maakte het ontwerp, uiteindelijk óók voor de rest van de woonruimte.

Na de renovatie van dit fraaie jaren ’30 huis riepen de bewoners de hulp in van Laurens voor het interieur. De ruimtes werden in fases aangepakt en dit tot grote tevredenheid van het gezin.

Italiaans design, ambachtelijk gemaakte meubels en rijke kleuren en materialen. Lizzy ging aan de slag met de wensen en input van de bewoners. Het resultaat is een harmonieus geheel .

Geïnspireerd door de prachtige architectuur van het pand creëerde Martine een door het stel gewenste hotel achtige sfeer en ontwierp maatwerk kasten.

Modern maar ook warm. Dat was de wens voor deze woonruimte. Voor het jonge stel vond Paul de perfecte mix in hout, glas en zachte stoffen.

De wens van de bewoners was het krijgen van een thuisgevoel én wow-effect. Paul pakte uit met de mooiste stoffen en veel meer.

daily inspiration

© Copyright – edha interieur