Skip to content

SUMMERTIME , AND THE LIVING IS EASY! WE STAY OPEN ALL SUMMER SO VISIT OUR STORES EDHA INTERIEUR AND BAXTER AMSTERDAM!

Menu

portfolio

In onze flagshipstore Baxter Amsterdam kwam Lizzy in gesprek met de klant en er was direct een klik. Het interieurplan besloeg niet enkel meubilair en verlichting; de kleuren op de muur, het behang en alle raambekleding maakte het totaaladvies compleet. 

De bewoners wilden de charmante Frans aandoende sfeer van dit 19e eeuwse monumentale pand behouden, maar met een uitstraling die bij hen past.

Deze stadswoning uit 1920 werd compleet gerenoveerd en had aandacht en warmte nodig. Martine kwam met een prachtig interieurontwerp.

Een dijkhuis voor fijnproevers. De bewoners kwamen voor een kast op maat. Laurens maakte het ontwerp, uiteindelijk óók voor de rest van de woonruimte.

Een stijlvol grachtenpand in Amsterdam. De bewoonster van het pand en interieurontwerper Lizzy vonden elkaar in hun liefde voor uitgesproken ontwerpen.

Geïnspireerd door de prachtige architectuur van het pand creëerde Martine een door het stel gewenste hotel achtige sfeer en ontwierp maatwerk kasten.

Na de renovatie van dit fraaie jaren ’30 huis riepen de bewoners de hulp in van Laurens voor het interieur. De ruimtes werden in fases aangepakt en dit tot grote tevredenheid van het gezin.

Italiaans design, ambachtelijk gemaakte meubels en rijke kleuren en materialen. Lizzy ging aan de slag met de wensen en input van de bewoners. Het resultaat is een harmonieus geheel .

De wens van de bewoners was het krijgen van een thuisgevoel én wow-effect. Paul pakte uit met de mooiste stoffen en veel meer.

Modern maar ook warm. Dat was de wens voor deze woonruimte. Voor het jonge stel vond Paul de perfecte mix in hout, glas en zachte stoffen.

daily inspiration

© Copyright – edha interieur