Lichtadvies bij Edha

“Verlichting is moeilijk” is een veel gehoorde opmerking.Omdat wij onze eigen Lighting Designer in huis hebben met veel kennis van licht, kunnen wij u uitstekend verlichtingsadvies geven en desgewenst complete lichtplannen maken !
Enkel een leeslamp of verlichting voor uw hele huis of kantoor : bij ons bent u verzekerd van deskundig en eerlijk advies. In onze winkels tonen we een ruime collectie designverlichting van de bekende maar zeker ook minder bekende merken. Advies,aanschaf en garantie dus onder één dak, en dat is wel zo gemakkelijk en tevens vertrouwd.
38e6915ee083872eb7b198aeafdbb745img_inthetubeOda6a0120a5b77ead970c0133edbc36b6970b-800wiimages
Wilt u zich eerst online oriënteren? dat kan uitstekend op onze website onder het kopje “collectie”. Daar vindt u circa 60 van onze collecties van o.a.Modular, Flos, Tom Dixon, Foscarini, Marset, Penta etc. De wat minder bekende , exclusievere merken tonen wij niet op onze website,echter wel in onze winkels.
Wij nodigen u graag uit in een van onze winkels aan de Willemsparkweg 5-7-9-10!

* voor een uitgebreid (verlichtings-) advies of lichtplan verzoeken wij u van tevoren een afspraak te maken.

De kosten voor het laten maken van een compleet lichtplan met tekening zullen wij in de eerste intake-afspraak met u doornemen.

nieuws – updates