showrooms

Baxtershop Amsterdam  

Edha Interieur heeft de enige Baxter mono brandstore  in de Benelux, Baxtershop Amsterdam . In een prachtig klassiek pand op Willemsparkweg 10  wordt de collectie van Baxter “made in Italy” precies zo getoond zoals Baxter het bedoelt. Prachtig beschilderde wanden, theatrale trapbekleding en minutieus uitlichtende spots. De unieke stalenkast met honderden leerstalen maken het luxe gevoel compleet.

Wie de winkel binnenstapt, krijgt direct het ultieme Baxter gevoel: authentiek, luxe en een tikje eigenwijs. Een klasse apart !

MICROCEMENT vloeren: in de winkel van Baxter Amsterdam  bevindt zich de showroom van TAV Microcement. Deze vloeren geven de winkel een robuuste doch warme sfeer. Gonnie Taverne is elke vrijdag en zaterdag van 12-18 uur aanwezig voor advies en verkoop van de vloeren (ook op afspraak). Uiteraard kunt u zonder afspraak de prachtige vloeren en alle stalen komen bekijken.Voor een eerste inspiratie en kennismaking kijk op:
www.microcement.nl.

EDHA INTERIEUR

Onze winkel aan de Willemsparkweg 5 – 9 in Amsterdam Oud Zuid sinds 1971, waar in drie mooie Amsterdamse panden verdeeld over diverse etages de bekende en minder bekende designmerken worden getoond. De huiselijke sfeer en de persoonlijke touch in presentatie en styling zorgen ervoor dat een diversiteit aan klanten zich prettig voelt bij ons. De elf etalages geven de voorbijganger een indrukwekkende blik naar binnen.
U vindt bij ons mooie presentaties van o.a. B&B Italia, Molteni&C, Flexform , Knoll, Maxalto, Rimadesio,  Poliform, Agapecasa en nog veel meer !.

Bent u op zoek naar iets specifieks, kijk dan eens bij collecties . In deze database staat het grootste deel van onze collectie. Kunt u het hier niet  vinden, neem dan vooral even contact met ons op , grote kans dat wij het gewoon kunnen leveren !

VLOEREN: in onze winkel tonen wij diverse vloeren die u via ons kunt aanschaffen: Senso gietvloeren , luxe parketvloeren, en ambachtelijk vervaardigde vloeren van staal.

Heeft u plannen voor een nieuw interieur of verbouwing ? lees dan over onze interieurontwerpers die u graag verder helpen, zie ook het stukje “interieurontwerp”.

nieuws – updates