Baxtershop Amsterdam

gesloten voor renovatie: Baxtershop Amsterdam is tot en met 6 Januari a.s. gesloten ivm renovatiewerkzaamheden. Wij maken de shop nóg mooier en helemaal klaar voor 2020. Wilt u tóch een bepaald model bekijken, meldt u zich dan even bij Edha Interieur. Wij zorgen dan dat u verder geholpen wordt.

Na New York, Milaan, Miami, Rome, Tokyo , Budapest en andere wereldsteden is het nu de beurt aan Amsterdam:

In Oktober 2017 hebben wij de eerste en enige Flagshipstore van  Baxter –made in Italy– geopend!

Baxter staat bekend om uitgesproken vormen en materialen, alles origineel in Italië gemaakt door echte vakmensen.De leercollectie van Baxter is er eentje van ongekende klasse.

Met maar liefst 200m2 ademt de winkel exact díe sfeer , waar Baxter al zoveel succes mee heeft. Designliefhebbers en architecten hebben de collectie al langer omarmd en wisten Edha hiervoor al te vinden, wij tonen namelijk al sinds jaren diverse modellen uit de collectie.

Baxter Amsterdam zorgt ervoor dat de bezoeker de wereld van Baxter beleefd, en natuurlijk verliefd wordt op de uitgesproken collectie en de prachtige materialen!.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze winkel om kennis te maken met al het moois dat Baxter te bieden heeft.

openingstijden Baxter Amsterdam: di- zat 11:00 – 18:00 uur.

Indien u een completer interieuradvies wenst, waarbij u zeker wilt weten dat wij voldoende tijd voor u hebben, maakt u dan svp van te voren even een afspraak.

zie ook onze Facebookpagina:

www.facebook.com/baxtershopamsterdam
bent u architect of interieurontwerper en wilt u meer weten over de collectie van Baxter en de mogelijkheden tot samenwerking?

Bel ons of stuur een e-mail naar:
Baxter@edha-interieur.nl

nieuws – updates