interieurontwerp

UW PLANNEN?
Heeft u  plannen voor een nieuw interieur of complete verbouwing?  Daar kunt u vast en zeker onze hulp bij gebruiken !

ONZE PLANNEN!

Onze  interieurontwerpers en -architecten begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes, met aandacht voor uw persoonlijke wensen.
Wij nemen u veel zorgen uit handen en bewaken budget, levertijden, deadlines etcetera.

Bij een compleet advies is een adviesbezoek aan huis of bij uw bedrijf natuurlijk onmisbaar.
Desgewenst worden vervolgens één of meerdere computertekeningen (o.a. Vectorworks) gemaakt.De kosten van zo’n totaaladvies inclusief computertekeningen en materialisatie bespreken wij graag met u in het eerste intake-gesprek in een van onze winkels

PRESENTATIE en PLANNING

Na overeenkomst met u welke werkwijze we zullen hanteren ( een eenvoudig/ los advies zonder tekeningen of een totaalpakket incl. computertekeningen en basis- bouwadvies) maken wij een passende presentatie voor u. Hierin komt ,afhankelijk van de behoefte en afspraken , van alles aan bod: de afwerking van vloeren en wanden, het lichtplan, de ruimte-indelingen. Aan de hand van uw input adviseren we u passende meubels, verlichting, raambekleding en vloerbedekking en accessoires, inclusief materialisatie en kleuradvies.

Nadat de definitieve keuzes zijn gemaakt en de offertes goedgekeurd, wordt er een zo exact mogelijke levering- en montage  planning met u afgesproken.

OPLEVERING en STYLING

Na het leveren van uw complete interieur kunt u ook bij ons terecht voor de laatste styling van de ruimtes. Hierbij kunt u denken aan accessoires, kussens of bijvoorbeeld kunst.

MAATWERK en VERBOUWING

Ook voor maatwerk en bouwbegeleiding kunt u bij ons terecht. Afhankelijk van de disciplines stellen wij een passend team van specialisten samen (o.a. constructeurs, interieurbouwers, stucadoors). Denk bijvoorbeeld aan een complete verbouwing, een keuken, badkamer of vloeren.

ADVIESMODULES

Bovenstaand interieuradvies beslaat een hele woning of kantoor, maar wij verzorgen uiteraard ook losse adviesmodules, bijvoorbeeld raambekleding-advies of lichtadvies.

KOSTEN

De kosten van een interieurontwerp hangen af van uw wensen, de benodigde uren en de grootte van het project. In een eerste -kostenloos – intakegesprek nemen we met u de kosten voor vervolgadvies door.

Wij adviseren u allereerst eens onze winkels te bezoeken, zodat u meteen kunt zien wat wij doen, met welke merken wij werken en of de stijlen en sferen u aanspreken. Desgewenst kunt u dan in de winkel een adviesafspraak inplannen.

nieuws – updates