B&B Italia in Amsterdam

tufty time
B&B Italia & Edha interieur: sinds 1971!
Al sinds 1971 dealer,en sinds 2004 is Edha Interieur de officiële B&B Italia Shop in Amsterdam. Zo kunt u bij ons de echte B&B Italia lifestyle ervaren, met een Edha twist voor de persoonlijke touch.

De voordelen van onze B&B Italia shop :

shop-in-shop
wij bieden een permanente presentatie waar u vele modellen kunt zien zoals de designbanken Tufty Time,Charles, Michel, Ray, Frank, Jean, Husk, Bend sofa etc. Uiteraard vindt u bij ons niet alleen de banken, ook de kasten,stoelen, tafels en fauteuils laten we zien!

design professionals
Onze adviseurs bezoeken minstens één keer per jaar de fabriek in Novedrate.Zij kennen zowel de collectie als de materialen op hun duimpje! Wij hebben dagelijks contact met de mensen in de fabriek, kennen ze,en we kunnen daardoor kort schakelen en een hoog service niveau waarborgen

showmodellen
Regelmatig vervangen wij onze B&B Italia modellen, zodat ze puntgaaf en up-to-date blijven.Daardoor hebben wij ook meestal enkele showmodellen die tegen een prettige korting weg mogen.

primeurs
De nieuwe modellen hebben wij altijd als eerste in huis .En uiteraard hebben wij de mooiste en meest uitgebreide presentatie van B&B in onze winkel in Amsterdam.
We kunnen dus wel zeggen dat we een beetje familie geworden zijn, Edha en B&B. En daar zijn we trots op.

Genoeg woorden, u komt snel langs in de winkel, beloven wij dat familiegevoel over te brengen!
Ray sofa

nieuws – updates