over ons

ANDERS DAN ANDEREN

Wat Edha Interieur anders maakt dan anderen in de interieurbranche is het unieke team van adviseurs en interieurontwerpers- en architecten. Ieder voegt iets eigens toe aan waar Edha voor staat :
Kwaliteit  Authenciteit  Betrouwbaarheid Duidelijkheid .

ONS TEAM

Ons team bestaat uit een mix van enthousiaste adviseurs, interieurontwerpers en -architecten. Mensen die dag in dag uit bezig zijn met interieur. Uiteraard met ondersteunend personeel voor de planning, service en aftersales en niet te vergeten onze monteurs en bezorgers.De diversiteit in leeftijd en man-vrouw verhouding van ons team zorgt ervoor dat onze klanten altijd de goede “match” vinden qua adviseur.Wel zo fijn wanneer je jouw hele huis wilt laten verbouwen en inrichten door ons!

Interieur en design is eigenaresse Saskia met de paplepel ingegoten. Haar ouders begonnen in 1971 de winkel aan de Willemsparkweg , en haar grootouders hadden al sinds de jaren ’50 interieurwinkel “Ed.H.Bakker” op de Maasstraat. Op 28 jarige leeftijd nam zij  het roer van haar ouders geheel over.In Juli 2013 werd een tweede filiaal toegevoegd,EDHA Luxury Editions, het klassiekere zusje aan de overkant op nummer 10. Saskia houdt zich bezig met de dagelijkse coaching van haar medewerkers,beursbezoeken en inkoop.

Met een eigen EDHA vrachtwagen , monteur / bezorger én interieurstoffeerder kunnen wij u tot in de puntjes bedienen op het gebied van raambekleding, vloerbedekking , kleine leveringen en serviceklussen.

De grotere leveringen worden door de firma Vlaming Verhuizingen uitgevoerd. Zij werken punctueel en beschikken over een meubellift , goede monteurs en vele  sterke mannen.

nieuws – updates