B&B Italia store compleet vernieuwd!

Tijdens de zomermaanden zijn we ontzettend druk geweest en het resultaat mag er zijn: Edha presenteert de geheel vernieuwde B&B Italia store in Amsterdam! Naast de nieuwste modellen en bekledingsstoffen van B&B Italia, ervaart u de geheel nieuwe aankleding met de prachtige lightboxes, welke speciaal voor ons B&B Italia store werden gemaakt. Kom langs, beleef de wereld van B&B Italia en laat u adviseren!

Al sinds de jaren ’60 voeren we als overtuigd B&B Italia dealer de prachtige collectie, en sinds 2004 hebben we als eerste het officiële B&B Italia Shop-in-shop concept in onze winkel. Zodat u als klant de echte B&B Italia lifestyle kunt ervaren , precies zoals die bedoeld is. Maar dan wel met de Edha- twist,ook zoals die bedoeld is. En juist dát maakt de samenwerking tussen B&B Italia(óók nog steeds een familiebedrijf!) en Edha zo bijzonder: elkaars stijl versterken, zonder de wensen van de klant uit het oog te verliezen.

En van die sterke samenwerking profiteert u!
Zo bezoeken wij minstens twee keer per jaar de fabriek van B&B Italia in Novedrate, kennen wij daardoor de nieuwste én oudste snufjes; De nieuwe modellen hebben wij als eerste in huis, en ook erg belangrijk: ons personeel wordt ieder jaar getraind, zowel in de studio als in Novedrate /Milaan.En uiteraard hebben wij de mooiste en meest uitgebreide presentatie van B&B Italia in onze winkel in Amsterdam.
We kunnen dus wel zeggen dat we een beetje familie geworden zijn, Edha en B&B. En daar zijn we trots op.
Genoeg woorden, u komt snel langs in de winkel, beloven wij dat familiegevoel over te brengen!

nieuws – updates